Victor Ponta, prezent la sărbătoarea bulgarilor din municipiul Târgoviște! (foto)

victor-ponta-matei-voievod-3

Bulgarii din cartierul Matei Voievod din municipiul Târgoviște au sărbătorit astăzi 165 de ani de atestare documentară pe aceste locuri, 165 de ani de la stabilirea în municipiu și întemeierea cartierului. Serbarea evenimentului a cuprins un program artistic dedicat tradițiilor și obiceiurilor comunității, dansuri și cântece populare, dar și o slujbă religioasă și depuneri de flori la monumentul închinat primilor bulgari. Nu au lipsit delicioasele preparate gătite de gospodinele din familiile de bulgari, cele mai gustate fiind plăcintele bulgărești.

La eveniment au participat sute de târgovișteni din comunitate, alături de care au fost prezenți invitații oficiali: fostul Prim Ministru al României – Victor Ponta, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan, senatorul Titus Corlățean, deputații Rovana Plumb și Ionuț Săvoiu, precum și alți reprezentanți din conducerile administrative ale județului, respectiv municipiului.

În cuvintele lor, oaspeții au felicitat comunitate bulgarilor târgovișteni pentru valorile care o fac atât de apreciată, pentru hrănicia și tradițiile pe care le păstrează cu sfințenie.

Onoare muncii!

victor-ponta-matei-voievod-1 victor-ponta-matei-voievod-2 victor-ponta-matei-voievod-4 victor-ponta-matei-voievod-5 victor-ponta-matei-voievod-6 victor-ponta-matei-voievod-7 victor-ponta-matei-voievod-8 victor-ponta-matei-voievod-9 victor-ponta-matei-voievod-10 victor-ponta-matei-voievod-11 victor-ponta-matei-voievod-12 victor-ponta-matei-voievod-13 victor-ponta-matei-voievod-14 victor-ponta-matei-voievod-15 victor-ponta-matei-voievod-16 victor-ponta-matei-voievod-17 victor-ponta-matei-voievod-18 victor-ponta-matei-voievod-19 victor-ponta-matei-voievod-20

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.