VIDEO: Viceprimarul orașului Titu, Vlad Oprea, se alătură ICE BUCKET CHALLENGE și susține campania de sprijin pentru bolnavii SLA!

vlad oprea

Provocat de Liviu Stoica, director IT în cadrul ANCPI, viceprimarul orașului Titu, Vlad Oprea, a răspuns și s-a alăturat demersului care urmărește să sprijine cercetarea și dezvoltarea unui tratament pentru scleroza laterală amiotrofică. Boala nu cunoaște o soluție de vindecare la acest moment. Afecțiunea este una din cele mai cumplite, un adevărat dezastru biologic, conducând la pierderea progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului și măduvei spinării, adică neuronii motorii care comandă mușchii ce fac posibilă mișcarea. Cei mai mulți bolnavi se sting după o perioadă de 2-4 ani, în majoritatea cauzelor ajungând în imposibilitatea de a mai putea respira.

Alături de Vlad Oprea au fost astăzi colegi din primărie, copiii de la echipa de fotbal, antrenorul seniorilor – Adrian „Rică” Neaga, precum și prieteni din Organizația PSD Titu. Vlad i-a provocat să ducă demersul de susținere a campaniei mai departe pe Alin Manole – directorul SC LDP Dâmbovița, Ionuț Bănică – directorul Gărzii de Mediu Dâmbovița și pe antrenorul echipei de fotbal ACS Urban Titu – Adrian Neaga.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.