Vizita lui Klaus Iohannis a blocat Primăria Târgoviște. Acces INTERZIS în clădire pe durata unei întâlniri de partid!

klaus iohannis targoviste (1)

S-a întâmplat astăzi, la Târgoviște, vizita candidatului Alianței Creștin Liberale (ACL) la președinția României, Klaus Werner Iohannis. Potrivit programului, prima oprire a făcut-o domnul candidat și echipa sa numeroasă (Vasile Blaga, Ludovic Orban, Iulian Vladu, Gheorghe Falcă, Vasile Horga, Gabriel Plăiașu și alții) la Primăria municipiului Târgoviște, acolo unde s-au întâlnit cu primarul interimar – Ciprian Prisăcaru și consilierii locali municipali ai PNL – PDL!

*Prima remarcă a asta, că nu s-au întâlnit cu tot executivul Primăriei și cu toți consilierii municipali, ci doar cu părțile de partide care-l susțin politic pe Iohannis, PDL – PNL. Și că n-au făcut asta într-un sediu de partid, ci la Primăria municipiului.

Abia acum, însă, vine frumusețea democrației locale. Pe durata întâlnirii lui Iohannis cu primarul interimar și consilierii PDL – PNL, accesul în instituție a fost INTERZIS! Adică în instituție, în toată clădirea, nu doar în sala în care s-au întâlnit respectivii. Nimeni nu are voie să intre, chiar dacă are treabă altundeva, mi-au explicat „străjerii” amplasați la ușă. Nu mi-au explicat și în ce calitate a ocupat domnul Iohannis instituția publică, dar astea sunt floricele. După vreo jumătate de ceas a ieșit și oaspetele, laolaltă cu echipa de însoțitori, zâmbind politicos și fals, urcându-se în mașină și continuându-și programul vizitei.

Acuma, nu știu cine a dispus prostia asta cu interzicerea accesului. Ori a făcut-o primarul interimar Ciprian Prisăcaru după mintea lui, ori a fost condiția lui Iohannis și a staff-ului său. În ambele cazuri, gestul e suficient de aberant ca să notez pe vizita „neamțului”: APUCĂTURI NEDEMOCRATICE!

Onoare muncii!

Petruț Dumitru

klaus iohannis targoviste (2)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Stati linistiti in Targoviste exista multa prietenie intre ACL si PSD, neamtu a fost si el un invitat, amfitrionul face cartile, pai nu?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.