Vlad Oprea: DA, e adevărat! Am acceptat să fac parte din echipa lui Cristian Stan la Primăria Târgoviște!

vlad oprea - cristian stan

Fostul viceprimar al orașului Titu, Vlad Oprea, confirmă informația politica-broastei.ro potrivit căreia că va face parte din echipa lui Cristian Stan, primarul interimar al municipiului Târgoviște, în calitate de consilier al acestuia. Oprea a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, arătând că a acceptat propunerea, conștient de responsabilitățile ce-l așteaptă:

Da, e adevărat! Am acceptat astăzi să fac parte din echipa colegului și prietenului meu, Cristian Stan, la Primăria municipiului Târgoviște. E onorant că am fost văzut drept o persoană care poate să pună umărul la construcția administrativă extrem de provocatoare a capitalei de județ. Tocmai de aceea, îmi asum acest pas conștient de responsabilitatea care-l urmează. Voi oferi toată experiența pe care am acumulat-o la Titu, cu aceeași forță și același entuziasm pe care mi le cunoașteți.

A fost o variantă profesională pe care am acceptat-o după ce am fost înlăturat din funcția de viceprimar al orașului Titu. Rămân, însă, consilier local PSD la Titu și voi susține fără nicio îndoială proiectele de dezvoltare de acolo.

Ne vedem pe teren! 🙂

Cu aceeași prietenie,
Vlad Oprea

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.