VOLEI: Meciul anului – CSM Târgoviște se bate cu un nume uriaș al sportului, Galatasaray Istanbul (declarații jucătoare)

Probabil cel mai puternic duel al sportului dâmbovițean din 2018 se va întâmpla mâine, la Târgoviște. De la ora 18.00, la Sala Polivalentă, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal se bate cu Galatasaray Istanbul, un nume uriaș pentru sportul internațional, indiferent de ramură. Nu face excepție nici echipa de volei, care, anul trecut, a jucat în Final Four-ul Ligii Campionilor. Și acum, hârtia arată că fetele din Istanbul pornesc cu prima șansă.

Va fi o pledoarie pentru spectacol și ocazia cea mai potrivită pentru ca publicul să umple tribunele Polivalentei. Meciul contează pentru 16-imile CEV Cup.

Două dintre jucătoarele de bază ale CSM, Sara Klisura și Mihaela Jeremic, au vorbit despre meciul de mâine.

Sara Klisura: Pentru noi este un privilegiu, atât pentru jucătoare, cât și pentru club, să jucăm în CEV Cup și contra unei echipe ca Galatasaray. Sper ca, mâine, multă lume va veni să ne vadă și sper într-un meci bun în care să vedeți volei de calitate de ambele părți. Asta ne dorim, ne-am pregătit bine pentru meci, ca de fiecare dată și sper să oferim un spectacol pe teren.

Mihaela Jeremic: Galatasaray nu mai are nevoie de nicio prezentare. Faptul că este o echipă mare, nu ne oprește, însă, pe noi. Suntem pozitive, suntem ambițioase, am muncit și muncim foarte mult să avem un rezultat bun. Este o onoare să jucăm într-o cupă europeană și să reprezentăm Târgoviștea. Cu siguranță, oamenii care vor veni la sală vor vedea un spectacol voleibalistic.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.