Winchester, Marea Britanie: Delegație CJD, prezentă la Comisiile Adunării Regiunilor Europei!

adrian tutuianu - anglia (2)

Delegația Consiliului Județean Dâmbovița, formată din Adrian Țuțuianu, Președinte, și Oana Ivanov, consilier în cadrul Compartimentului Comunicare, Relații Externe, participă, în perioada 2 – 4 noiembrie 2015, la sesiunea plenară de toamnă a Comisiilor Adunării Regiunilor Europei (ARE), eveniment care se desfășoară în orașul Winchester (Marea Britanie).

Reuniunea cu tema „Inovația în sectorul public: cine? de ce? cum?” urmărește însușirea de bune practici concentrate pe inovația în sectorul public și punerea în evidență a rolului fundamental al regiunilor Europei în aducerea politicilor publice mai aproape de cetățenii europeni.

În cadrul reuniunii va avea loc și o vizită de studiu la Campusul pentru Inovație Boldrewood din cadrul Universității Southampton, precum și o întâlnire cu oameni de afaceri din zonă – cu scopul de a cunoaște experiența acumulată în domeniul strategiilor de dezvoltare regională și instrumentelor pentru cooperare interregională.

Alături de reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița, România este reprezentată la această reuniune și de delegații din partea Consiliilor Județene Argeș, Brașov, Dolj, Hunedoara, Maramureș, Prahova, Tulcea, Vaslui.

 Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

adrian tutuianu - anglia (1)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.