ZIUA ALEGERILOR PREZIDENȚIALE: Senatorul Adrian Țuțuianu a votat în municipiul Târgoviște / declarații

Senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, a votat la ora 09.00 dimineața, la secția amenajată în cadrul Liceului nr. 2 „Voievodul Mircea” din municipiul Târgoviște.

Declarații:

Mai sunt 36 de zile și se împlinesc 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989. Atunci, tinerii și cei mai puțini tineri care au ieșit în stradă, printre alte lucruri pe care le-au cerut, a fost dreptul de vot, liber exprimat și un sistem multipartinic. Ca urmare, sunt prezent astăzi pentru că eu cred că acest drept a fost câștigat cu sânge și, în al doilea rând, este o responsabilitate față de țară, față de comunitatea în care trăim.

A fost o decizie complicată, pentru că nu sunt fericit în susținerea niciunuia dintre candidații care au rămad în cursă. Am gândit și, până la urmă, cred eu că am luat o decizie rațională din perspectiva interesului public.

Cred că prezența va fi mai scăzută ca în primul tur, lupta va fi mai echilibrată; în același timp, sunt convins că foarte mulți oameni, dacă vor veni la vot, își vor anula votul cu intenție.

Va fi o situație complicată, 5 ani de zile în care Dreapta va domina scena politică națională. Ca om de Centru-Stânga, sunt îngrijorat de evoluțiile politice pe această zonă, dar sper ca, după ce toată lumea își va face analize și va vedea care sunt căile de ieșire din această criză, să găsim soluții pentru revitalizare și pentru a fi alternanța la putere în 2024.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.