Ministrul Muncii, Rovana Plumb, întâlnire cu pensionarii din Dâmbovița: Pensiile vor crește în 2015 cu minim 4,5%!

foto6

Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, a avut astăzi o întâlnire cu pensionarii din județul Dâmbovița. Evenimentul s-a petrecut la Clubul Studenților din municipiul Târgoviște, ministrul fiind însoțit de președintele Consiliului Județean – Adrian Țuțuianu și de președintele Casei Naționale de Pensii Publice – Ileana Ciutan.

Rovana Plumb: Nu se vor tăia pensiile cât timp vom fi la guvernare. Nici salariile nu se vor tăia sub nicio formă. Aș vrea să vă spun că, în ceea ce privește pensiile, pentru anul 2015, în momentul de față putem prognoza o creștere minimă de 4,5%, însă este posibil, ca urmare a creșterii economice, ca această majorare să fie mai mare de 4,5%. (…) Eu sunt convinsă că, în continuare, cu sprijinul dumneavoastră, măsurile bune pe care Guvernul le are și atitudinea de respect față de dumneavoastră și față de toți cetățenii României trebuie să fie cuvinte de ordine și să fie priorități. Și acest lucru, cu siguranță, se va întâmpla și vor fi.

În cadrul întâlnirii, a existat și o sesiune de întrebări ale pensionarilor, problemele ridicate fiind legate de încadrările în grupele de muncă, modul de lucru pe dosarele de pensionare al Casei Județene de Pensii, tichetele de tratament balnear, tichetele de călătorie și posibilitatea transformării lor în tichete de masă, etc., etc., etc.

Onoare muncii!

foto1 foto2 foto4 foto5

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. NEACŞA NICOLAE says:

    STIMATA DOAMNA MINISTRU ROVANA PLUMB.

    Vă admir sincer pentru tot ceea ce faceţi în guvernul alianţei P.S.D.-U.N.P.R.-P.C.
    Am o mare rugăminte la dumneavoastră: -eliminaţi toţi bodygarzi angajaţi la Casele judeţene de Pensii.Nu înţelegem de ce trebuie ca noi pensionarii care am muncit o viaţă să fim puşi la punct de nişte brute bizare şi necivilizate,Este o cheltuială inutilă.Dacă conducerea C.J.P.-Dţa ar fi mai predictibilă,ar vedea că la ghiseul 1 ,unde se depun acte complementare ,stau la rând 20-30 de bătrâni ,bolnavi pensionaţi sau cu handicap,în timp ce la celelalte ghişee nu stă mai nimeni.Am făcut fotografii cu această bătaie de joc.Fiind din Buciumeni ,trebuie să faceţi ceva şi pentru noi dţmboviţenii,ca de altfel pentru toţi pensionarii din Romţnia,pentru ca aceste situaţii să fie eliminate din sistem.Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.