Senatori și deputați de Dâmbovița, întâlnire cu reprezentanții Samsung

intalnire samsung

S-a întâmplat în urmă cu 2 zile, la Palatul Parlamentului, o întâlnire a parlamentarilor dâmbovițeni Leonardo Badea, Valentin Calcan, Ionuț Săvoiu, Georgică Dumitru și Ion Pârgaru cu 2 reprezentanți ai companiei Samsung C&C Corporation, Young Kee și John Yoon. În dialogul cu reprezentanții grupului sud-coreean, deputații și senatorii au făcut o nouă descriere de atractivitate investițională a județului Dâmbovița, cu atât mai mult cu cât Samsung este prezent la noi prin societatea Oțelinox din Târgoviște.

Vorbește despre întâlnire senatorul PSD Leonardo Badea:

Am dorit să reiterăm poziția județului Dâmbovița și dorința de a atrage investiții străine. Am prezentat avantajele comparative și competitive ale județului. Avem și dezavantaje, cum ar fi infrastructura, dar avem și avantaje competitive în raport cu județele de lângă noi. Și ne referim aici la forță de muncă, la faptul că suntem mai puțin dezvoltați din punct de vedere economic ca unele județe din jurul nostru, pentru că inclusiv nivelul de salarizare devine, la un moment, un avantaj competitiv sau faptul că ai disponibilitate pentru forță de muncă calificată. Am prezentat că avem un centru universitar foarte puternic aici, care domină centrele universitare din jurul nostru.

Domniile lor au avut o vizită la Comisia economică, industrii și servicii și, după acea vizită, au dorit și au avut o întâlnire cu noi, ținând cont că au un interes în județul Dâmbovița, sunt prezenți deja și există o politică de dezvoltare, expansivă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.