Primăria Târgoviște, pregătiri pentru iarnă: utilaje, oameni, stocuri de materiale (declarații, foto)

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a mers, astăzi, la sediul Direcției de Salubritate, acolo unde este organizat departamentul pentru deszăpezire la nivelul municipiului.

Declarații:

Vreau să precizez de la început că administrația târgovișteană este pregătită; avem stocuri suficiente de combustibil, de clorură de calciu, sare și nisip, astfel încât să putem face față oricărei provocări în iarna care urmează. De asemenea, Direcția de Salubritate este operator licențiat ANRSC pe ceea ce înseamnă activitatea de curățare și îndepărtare a zăpezii, astfel încât nu avem și nu am avut niciodată acea problemă a contractării unui operator autorizat, activitatea fiind realizată prin mijloace proprii.

Avem la dispoziție aproximativ 60 de utilaje, 250 de oameni, care pot interveni dacă va fi cazul. De asemenea, avem posibilitatea, prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, de a mai capacita încă 50 de oameni pentru intervenție, plus utilajul de topit zăpada și de intervenție în cazul unei situații de urgență. De asemenea, cei care beneficiază de ajutor social au fost mobilizați în fiecare an pentru deszăpezire și nu numai.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.