Vot intern și sondaj județean pentru desemnarea candidatului PSD la șefia CJ Dâmbovița / Corneliu Ștefan – Alexandru Oprea

PSD Dâmbovița își va anunța în „maxim 2 săptămâni” candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Pentru prima dată, numele se va decide în urma a 2 criterii: vot intern în cadrul organizației (aleși locali, membri cu funcții de conducere) și un sondaj de opinie la nivelul județului. A spus-o astăzi președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan:

În cadrul Organizației PSD Dâmbovița s-a deschis competiția pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Vreau să vă anunț că în această competiție a intrat subsemnatul, președintele PSD Dâmbovița și dl Oprea Alexandru, președintele CJ Dâmbovița. Am întrebat aseară, în cadrul Conferinței, dacă mai sunt doritori care vor să candideze pentru această funcție; nu a mai dorit nimeni.

Vom demara un sondaj la nivelul județului Dâmbovița – este un criteriu. Cel mai important criteriu este competiția internă în cadrul PSD Dâmbovița. În perioada următoare, în Biroul Permanent Județean, vom stabili și un regulament, cum se va vota de către colegii noștri și, în maxim 2 săptămâni, vom anunța public candidatul pentru funcția de președinte CJD.

Eu cred că este un gest de normalitate, un gest democratic. Competiția internă este democratică, este binevenită și vă asigur că cel mai bun candidat din partea PSD va fi desemnat pentru a candida și a câștiga funcția de președinte al Consiliului Județean.

În contextul declarațiilor de mai sus, alianța atât de vânturată înainte de alegerile din PSD Dâmbovița, cu PRO ROMÂNIA, pare doar o teorie îndepărtată de realitate. Revenim pe subiect.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.