DÂMBOVIȚA: Vasile Blaga, despre un apel telefonic primit în 2011 de la Băsescu >> Vasile, să nu rupi PDL-ul!

lansare-pdl-targoviste (7)

Vasile Blaga a fost săptămâna trecută în Dâmbovița, participând la mai multe întâlniri politice la deschidere de campanie electorală. În discursurile recitate, șeful PDL a aruncat cu pietre în toate părțile, încercând să ocupe scaunul de primă voce a Opoziției. Între mai multe propoziții despre Traian Băsescu și Elena Udrea, s-a strecurat și o destăinuire legată de un apel telefonic pe care l-a primit de la Traian Băsescu în 2011, după ce a pierdut alegerile interne în fața lui Emil Boc.

Vasile Blaga:

Când am candidat și am pierdut alegerile în fața domnului Boc, am primit un telefon de la șeful statului, la 9 seara: „Vasile, să nu rupi PDL-ul”. Și-am zis: „Domnule președinte, să nici nu vă treacă prin cap așa ceva. Cum să rup eu PDL-ul?! Eu nu sunt Petre Roman”. Ei, după ce-a pierdut altcineva bătălia cu mine, n-a mai fost la fel, n-a mai fost la fel… Dacă i-a făcut partid, să aibă grijă de partidul ăla și pe noi să ne lase în pace!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Pingback: Blaga relateaza un telefon de la Basescu: “Vasile, sa nu rupi PDL-ul!” – Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.