Două hale noi inaugurate în Parcul Industrial Moreni

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședintele Alin Manole, a participat, astăzi, 23 iulie 2020, la inaugurarea unei investiții importante pentru dezvoltarea economică a județului. Este vorba despre darea în folosință a două noi hale industriale în SC Parc Industrial Moreni SA, entitate al cărei acționar unic este CJD. Cu o suprafață de 500 mp fiecare, halele sunt construite pe structură metalică și au asigurate toate utilitățile (energie electrică, gaze, apă, canalizare). De asemenea, acestea beneficiază de dotări specifice care asigură rezistență la incendiu (gradul III) și uși cu acționare electrică și pot răspunde atât nevoii întreprinzătorilor de a desfășura activități de producție, cât și creării unor condiții de lucru corespunzătoare.

Investiția, finanțată de Consiliul Județean Dâmbovița, se ridică la valoarea de 1.700.000 lei. Început în cursul acestui an, proiectul vizează nu doar creșterea atractivității acestei zone pentru investitori, ci și dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri dâmbovițean.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a felicitat constructorul și conducerea parcului pentru realizarea într-un timp scurt a acestei investiții și le-a urat succes în activitatea viitoare.

Alături de directorul SC Parc Industrial SA Moreni, Mihai Petrescu, la evenimentul de inaugurare au mai participat: primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie Dâmbovița, Cristi Pușcaru, reprezentanți ai constructorului și ai Direcției Generale Infrastructură Locală din cadrul CJD.

Societate cu capital de stat, SC Moreni Parc Industrial SA a făcut obiectul unui proiect de reabilitare a infrastructurii, finanțat din fonduri europene. În aceste condiții, parcul industrial a devenit mai atractiv pentru rezidenți.

Înfiinţat prin divizarea SC Automecanica Moreni SA, uzină din cadrul CN ROMARM SA, parcul industrial a avut și are ca obiectiv principal crearea de locuri de muncă.

SC Moreni Parc Industrial SA și-a început activitatea în anul 2002. În incinta Parcului Industrial Moreni, a cărui suprafață totală este de 25,2 ha, activează un număr de 42 societăți comerciale, în care își desfășoară activitatea 950 de salariați.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.