Moment de referință pentru Chindia Târgoviște: TOATE datoriile clubului au fost ACHITATE!

20160401_131127
Se va întâmpla mâine, de la ora 13.00, pe stadionul Eugen Popescu din municipiu, meciul istoric pe care Chindia Târgoviște îl va susține cu Gaz Metan Mediaș, ultimul al returului. Partida găsește echipa noastră într-o postură extraordinară: calificată în play-off, locul 2 al seriei și șansa ca mâine să închidă sezonul regulat pe primul loc!

Performanțelor sportive incredibile li se adaugă acum o veste la fel de mare: Chindia Târgoviște nu mai are, începând de astăzi, niciun leu datorie! Primaria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița au reușit, în ultimii 3 ani, să achite toate restanțele clubului, Chindia fiind printre puținele care se pot mândri cu o astfel de situație.

Au fost astăzi, la stadion, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan și președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, reprezentanții acționarilor care au făcut posibilă această situație extrem de favorabilă.

Cristian Stan a făcut anunțul: Suntem în posesia unui document care atestă faptul că, la acest moment, clubul are ZERO datorii! Cred că e pentru prima oară, de la înființare, când la Chindia Târgoviște putem să discutăm despre acest lucru, fapt care denotă seriozitatea principalilor asociați – Primăria municipiului Târgoviște, respectiv Consiliul Județean Dâmbovița – și că angajamentele pe care ni le-am luat față de acest club au fost respectate. Dincolo de vorbele pe care le aruncă unii, dincolo de parada ieftină pe care o fac unii, iată, demonstrăm prin fapte că suntem alături de sport, că suntem alături de fotbal, că suntem alături de târgovișteni.

Adrian Țuțuianu: Eu vă aduc aminte că în luna iunie 2012, când am venit la Consiliul Județean, clubul de fotbal Chindia avea datorii de aproape 20 de miliarde lei vechi, majoritatea jucătorilor erau proprietatea lui Gică Popescu, deci nu a clubului, stafful tehnic și stafful administrativ era compus, în majoritate, din oameni din afara județului. Astăzi suntem într-o altă situație, care arată seriozitatea și determinarea noastră de a face lucrurile temeinic. Stafful administrativ și stafful tehnic sunt compuse din oameni ai locului, oameni care gândesc și cu sufletul la Târgoviște. În al doilea rând, jucătorii sunt, în cea mai mare parte a lor, localnici și sunt în proprietatea clubului. În al treilea rând, suntem în această situație excelentă când, datorită modului în care am jucat și noi, administrația publică locală și județeană, respectiv Adrian Țuțuianu și Cristian Stan, am reușit să ducem la capăt o promisiune care părea imposibilă: să aducem clubul la zero datorii; nu avem niciun fel de dobânzi sau penalități de plătit.

Marcel Ghergu, președinte Chindia Târgoviște: Acest confort financiar înseamnă foarte mult. Să știți că performanțele sportive s-au obținut și pe acest fundament, pentru că n-am avut niciun fel de întârziere față de jucători și antrenori. Toate promisiunile care s-au făcut către ei și toate negocierile, ne-am ținut de cuvânt. Dacă nu eram sprijiniți, nu puteam ajunge la aceste performanțe. Ne bucurăm cu toții că suntem într-un moment favorabil, pe locul 2, cu șanse mari de a ajunge pe primul loc la sfârșitul sezonului regulat și, de ce să nu recunoaștem, cu șanse foarte mari pentru o performanță, promovarea în Liga 1. În rest, eu sper să rămânem în continuare modești cum am fost, cu foarte multă muncă, seriozitate și o să vedeți că o să obținem performanțe și mai mari.

În 2013, Fotbal Club Chindia înregistra datorii în valoare de 1.806.896 lei!

Onoare muncii!

chindia (4) chindia (3) chindia (2)chindia (5)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.