Târgoviște, 13 februarie: Cupa YouthBank la baschet 3×3!

YouthBank

Fundația Comunitară Dâmbovița, prin programul YouthBank Târgoviște, te invită, sâmbătă, 13 februarie 2016, ora 9,00, în sala de sport a Școlii Tudor Vladimirescu din Târgoviște la Cupa YouthBank la baschet 3×3. Este un eveniment destinat tuturor iubitorilor de sport. Ai posibilitatea să practici câteva ore de sport, să socializezi și să cunoști tinerii liceeni din echipa YouthBank locală.

Ce ai de făcut? Formează o echipă din 4 prieteni şi prietene (neapărat…pentru că se joacă la mixt), se completează fişa de înscriere până pe data de 11.02.2016, ora 24. Avem următoarele categorii de vârstă: -14, -18, +18 şi +35; toate sunt mixte.Dacă nu ai echipă și vrei să participi lasă mesaj pe pagina evenimentului sau e-mail și te cuplăm noi.

Înscrieri se pot face și pe site-ul FIBA dedicat baschetului 3×3. Așa poți puncta în clasamentul mondial sau pe site-ul http://www.beyou.ml/allstar-streetball-challenge.php

Programul YouthBank Târgovişte este coordonat local de Fundaţia Comunitară Dâmbovița, ia la nivel național programul este susținut de Fundația pentru Implicarea Tinerilor.

Banii strânși în urma evenimentului vor intra în fondul YouthBank Târgovişte, fond ce va fi folosit la finanțarea de proiecte ale liceenilor târgovişteni.

Acest eveniment este organizat de Fundaţia Comunitară Dâmboviţa, Asociaţia Be You, programul YouthBank Târgovişte,  iar parteneri oficiali sunt FIBA 3x3Planet, Federaţia Română de Baschet, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Şcoala Gimnazială Tudor Vladimirescu Târgovişte.

Te așteptăm!

Contact:

  • Adrian Miloiu, Asociația Be You, tel. 0737842244
  • Ana-Maria Dente, Coordonator YouthBank Târgoviște, tel. 0726415218

Site:
http://www.beyou.ml/allstar-streetball-challenge.php
Facebook:
https://www.facebook.com/streetballallstar
https://www.facebook.com/YouthBankTargoviste

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.