Târgoviște, 21 decembrie: Concert extraordinar de Crăciun – „All Stars Christmas”!

15388670_10154823838519510_1549811434_o

Comunicat de presă

În pragul Sfintelor Sărbători de iarnă, Orchestra Simfonică ,,Muntenia” este gazdă primitoare, pe scena Teatrului ”Tony Bulandra”, pentru nume mari ale muzicii româneşti. Vin să ne colinde Paula Seling, Vlad Miriţă, Claudia Pavel (Cream), Daniel Lazăr, Ana Cebotari, Tatiana Caisîn, Daniela Cârstea, Andreea Ilie, Ana Maria Hângu, Andreea Novac şi Corul de Cameră Accoustic.

Concertul de colinde, devenit deja o tradiţie în peisajul cultural dâmboviţean, va fi organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură, în data de 21 decembrie 2016, de la ora 18.00.

Vă invităm să ne bucurăm împreună de un eveniment muzical de înaltă ţinută, care va aduce bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă în sufletele nostre, printr-o interpretare de excepţie a unor colinde româneşti tradiţionale şi internaţionale.

Biletele se găsesc la sediul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi la casa de bilete a Teatrului Tony Bulandra. Preţul unui bilet este de 15 lei, iar pentru elevi/ pensionari este de 10 lei.

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.