15 dâmbovițeni vor primi ajutoare guvernamentale de urgență, între 500 – 7.000 lei (detalii)

Prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, a anunțat, astăzi, că 15 dâmbovițeni vor beneficia de un sprijin guvernamental care variază între 500 – 7.000 lei. Sumele sunt destinate unor situații de necesitate, probleme grave de sănătate ori acoperirea pagubelor provocate de un incendiu:

La nivelul județului nostru, 14 persoane care provin din Târgoviște, Titu, Cojasca, Corbii Mari, Gura Șuții, Mănești, Tătărani și Voinești vor beneficia de ajutoare de urgență în cazuri medicale, iar o persoană din Ciocănești va beneficia de ajutor de urgență pentru acoperirea pagubelor suferite în urma unui incendiu.
Ajutoarele de urgenţă aprobate de Executiv sunt acordate în baza anchetelor sociale efectuate de agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, centralizate de Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, și sunt suportate din bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.
La nivelul întregii țări vor beneficia de aceste ajutoare de urgență, aprobate de Guvernul României, 226 familii și persoane singure, în sumă totală de 1.004.500 lei.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.