A fost revocată hotărârea CLM Târgoviște de renunțare la recurs în cazul Iancu Avram – Andrei Păunescu!

cristian stan clm

Ziceam săptămâna trecută că subiectul din CLM Târgoviște referitor la situația juridică a lui Andrei Păunescu/Iancu Avram nu s-a încheiat odată cu renunțarea Consiliului Local la dreptul de recurs. Și că Păunescu, împreună mai mulți colegi consilieri, au cerut convocarea unei ședințe extraordinare care să revoce hotărârea prin care s-a respins exercitarea recursului.

Astăzi s-a întâmplat această ședință, care s-a bucurat de cvorum prin prezența a 11 consilieri (PSD, PPDD, independenți). A fost votată revocarea hotărârii cu pricina (10 voturi pentru, 1 abținere din partea lui Păunescu) și s-a mandatat apărătorul ce reprezintă CLM Târgoviște în dosar să exercite recurs împotriva sentinței Tribunalului Dâmbovița care dispunea validarea mandatului de consilier al lui Iancu Avram. Povestea mai continuă, așadar, câteva luni.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    Pana azi 29 decembrie 2014 i-am considerat pe cei 11 consilieri PSD,PPDD, Independenti colegi consilieri, lucru pe l-am afirmat si in sedintele de birou PNL Targoviste lucru care a starnit murmure din partea colegilor de partid. De astazi recunosc ca am fost un fraier, am considerat ca toti colegii mei de consiliu local sunt oameni de caracter. Azi 29 decembrie 2014 cei 11 consilieri formand o majoritate de stransura s-au intalnit pe sest si cu complicitatea secretarului consiliului local , care nu a convocat consilierii opozitiei (Consilierii PNL) in schimb a fost prezent la intalnirea complotistilor si a semnat pentru legalitate o hotarare ilegala.Consider ca s-a incalcat atat Legea 215 /2001 cat si regulamentul de functionare a Cnsiliului Local Targoviste .Daca consilierii PNL ar fi fost convocati rezultatul votului ar fi fost probabil acelas ca si in sedinta din 17.12.2014. Asa ” partidul unic” a decis ca aplicarea legii (hotararea judecatoreasca de punere in drepruri a lui Avram Iancu) poate sa mai astepte iar voi cei care ati votat PPDD -ul va mai amintiti cine era primul pe lista pe care ati votat-o. Avram Iancu se judeca de 2 ani ca sa-si ocupe locul de consilier. Mai stiti cine era Radu Popa pe vremea cand va convingea sa votati Partidul Poporului DD- asa-i ca nu era consilierul lui Ponta ? Voi care ati votat PPDD -ul – ca va da Diaconescu 25 000 de euro, i-ati facut majoritate PSD-ului prin independentul Dobanda,PSD-istul Paunescu si PPDD -istul (inca ) Bozieru. Sa fie primit ! Si in concluzie D din PSD nu are nici o legatura cu democratia ci cu dictatura.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.