A fost semnat protocolul PSD – PPDD Dâmbovița! Declarații Cristian Stan și Cosmin Bozieru

cristian stan 1

În urmă cu o săptămână, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, făcea publică situația iminentă de încheiere a unui parteneriat oficial la nivelul județului între PSD și PPDD. Treaba s-a întâmplat întocmai și rapid, astfel că, astăzi, reprezentanți ai celor 2 partide au ieșit în conferință de presă comună ca să anunțe semnarea protocolului. Au vorbit Cristian Stan – purtător de cuvânt al PSD Dâmbovița și președinte PSD Târgoviște și Cosmin Bozieru – președinte PPDD Dâmbovița despre obiectivele noii alianțe, reduse, în puține vorbe, la constituirea sau consolidarea de majorități în Consiliul Județean, respectiv consiliile locale din județ, demers de care se leagă susținerea proiectelor inițiate de una din cele 2 părți, etc, etc, etc.

Cristian Stan: Este, dacă vreți, o reacție pe care PSD și PPDD o au la recentele modificări de pe dreapta eșichierului politic, unde PDL și PNL încearcă să realizeze o fuziune, astfel încât să putem să păstrăm echilibrul în toate forurile administrative. Și când mă refer la foruri administrative mă refer atât la Consiliul Județean Dâmbovița, cât și la consiliile locale din unitățile administrativ-teritoriale unde Partidul Poporului – Dan Diaconescu are reprezentanți. Cred că sunt undeva la peste 50 unități administrativ-teritoriale în care, în consililiile locale, funcționează, începând de ieri, această alianță. (…) Ori de câte ori vom avea posibilitatea de a consolida majorități la nivelul consiliilor locale și la nivelul Consiliului Județean, vom acționa pentru protejarea intereselor celor 2 partide politice implicate în acest protocol de colaborare, cu tot ceea ce implică acest lucru din punct de vedere politic și administrativ.

cosmin bozieru

Cosmin Bozieru: S-a semnat un protocol, un protocol care, spun eu, vine ca o consecință a celui semnat la nivel național între PSD și PPDD. (…) Avantajele pentru PPDD sunt de la nivel național până la nivel local. După cum știți, PPDD, în fiecare consiliu local, are 1 consilier, 2, 3, maxim 4 consilieri. Aceștia, dacă vor să inițieze un proiect de hotărâre, nu poate trece decât cu o majoritate. Trebuie să fii aliat cu cineva, iar în această speță, cu Partidul Social Democrat, care are, la nivel național, această forță. Eu zic că și PPDD are de câștigat și prin prisma aceasta, pentru că aceste proiecte de hotărâre inițiate de consilierii noștri vor fi și ele dezbătute și, poate, unele dintre ele, eu zic majoritatea, sigur vor fi sprijinite și duse la bun sfârșit, aprobate în consiliile locale respective.

Onoare muncii!

ppdd dambovita

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.