A început Târgul de Turism al României / Județul Dâmbovița și municipiul Târgoviște, stand de prezentare a celor mai importante destinații

Începând de astăzi și până duminică, 27 februarie, are loc ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Evenimentul, organizat de ROMEXPO, se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional, și se bucură de prezența a 85 de companii renumite din industria turismului.

Târgul are prezență internațională de aproape 50%, cu operatori din 11 țări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, România, Spania, Ungaria.

Consultanții în turism așteaptă vizitatorii atât cu oferte speciale pentru vacanțele de primăvară sau vară, cât și cu recomandări pentru o călătorie în siguranță. Pachetele turistice, all inclusive sau demi-pensiune, către destinații precum: Bulgaria, Croația, Dubai, Spania, Turcia, Grecia, Egipt, beneficiază de reduceri consistente.

Oferte sunt și pentru pachetele către destinații exotice. Vizitatorii își pot achiziționa o vacanță către Kenya, Mexic, Maldive, Republica Dominicană, SriLanka, Zanzibar sau Thailanda cu un discount de până la 30%, la hoteluri de 4 sau 5*.

La Târgul de Turism al României se găsesc și promoții pentru un city-break în Europa. Cei interesați pot cumpăra bilete de avion și cazare în Italia, Franța, Austria, Germania, Olanda, Cehia, Belgia sau Ungaria cu o reducere de până la 20%. Promoțiile sunt valabile pentru vacanțele achiziționate în cele 4 zile de târg, în limita locurilor disponibile.


Ca de fiecare dată, Consiliul Județean Dâmbovița și municipiul Târgoviște sunt prezente la TTR cu un stand de prezentare a celor mai frumoase atracții turistice. Nu lipsesc Curtea Domnească, Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, Peștera Ialomiței, Muzeul Evoluției, Complexul de Natație din Târgoviște.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la deschiderea evenimentului:

Județul Dâmbovița are patrimoniu cultural, are industrie, are zona montană, Stațiunea de Interes Național Padina-Peștera. Am venit la TTR pentru a promova județul Dâmbovița, pentru a atrage cât mai mulți vizitatori. Avem nu doar cel mai frumos stand de la Târg, avem un județ frumos, avem munte, avem două stațiuni de interes național, avem industrie, avem istorie. Suntem un județ primitor pentru toți românii.

Alături de președintele CJD au fost prezenți viceprimarul municipiului Târgoviște – Monica Ilie, deputatul Ionuț Vulpescu și președintele Camerei de Comerț și Industrie Dâmbovița – Valentin Calcan.


Program de vizitare a TTR (intrarea liberă):

  • 24 – 26 februarie, în intervalul 10:00-18:00
  • 27 februarie, în intervalul 10:00 -16:00

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.