Adrian Țuțuianu, despre atacul PNL la OUG 28: Grozavu bate câmpii, ca de obicei în ultima vreme!

tutuianu- grozavu

S-a întâmplat la ultima conferință de presă a PNL Dâmbovița declarația prim-vicepreședintelui Gabriel Grozavu cum că Ordonanța de Urgență nr. 28/2013 prin care s-a aprobat Programul Național de Dezvoltare Locală ar fi nimic altceva decât o mită la adresa primarilor liberali:

O spun din capul locului și sunt foarte responsabil de ceea ce spun: OUG 28/2013 este cea mai mare mită electorală care a avut loc vreodată în România post-decembristă. Pentru cei 500 de primari pe care PSD a reușit să-i racoleze în urma altei celebre ordonanțe – OUG 55/2014, principala ademenire a fost OUG 28.

Replica a venit din partea președintelui CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu:

Grozavu bate câmpii, ca de obicei în ultima vreme. Nevoia de a se remarca în PNL, în componența actuală, cu speranța că va fi titularizat ca și candidat la Primăria Târgoviște, îl pune uneori în situații ridicole. El a lucrat cu mine și știe foarte bine că n-am făcut diferențe între primari. Este și un mod de lucru pe care mi l-am asumat inclusiv în fața colegilor mei, pentru că am înțeles foarte bine greșelile făcute înaintea mea. Când sancționezi un primar, sancționezi, de fapt, o comunitate, iar comunitatea aceea vine împotriva ta cu toată forța.

P.S: Gabriel Grozavu a dat declarația de mai sus aflându-se lângă Marius Caravețeanu, primarul PNL al orașului Răcari, care tocmai încheiase de povestit ce proiecte prin OUG 28 are în derulare. Adrian Țuțuianu a dat declarația de mai sus aflându-se lângă Lucian Daniel Andrei, primarul PNL al comunei Petrești, care tocmai încheiase de povestit ce proiecte prin OUG 28 are și el în derulare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.