Adrian Țuțuianu, despre declarația lui Guran cu primarii și lăutarii: Jignitoare, a vrut să fie simpatic și a reușit să fie ridicol

Liderul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, comentează critic ieșirea președintelui PNL Dâmbovița, Virgil Guran, care a explicat, într-un discurs susținut la Consiliul Național, cum „rezolva” problemele primarilor care întrebau despre proiecte: „Făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitau de treaba asta”.

                 

Țuțuianu spune că declarația este jignitoare pentru edilii PNL:

Liberalii avut o perioadă foarte dificiă, în care și-au rupt singuri picioarele cât au putut și văd că tot continuă în a-și face singuri deservicii. Ieșirea dlui Guran este comentată de toată presa locală, națională, de toată lumea. Dom’le, cum să faci declarația asta, că-i chemai pe primari la un șpriț și, când te întrebau de probleme, dădeai drumul la lăutari?!

Eu nu vreau să spun că nu se fac șprițuri, am făcut și eu când eram președinte CJD și PSD; diferența era următoarea: îi strângeam pe primari, discutam 2 ore problemele, de, uneori, îmi spuneau că nu mai au chef nici să stea să mai bea un pahar cu apă și, după aceea, stăteam la o masă. Dar să spui că dădeai drumul la muzică și uitau de probleme este jignitor, în primul rând, pentru primari. Adică ăla era nivelul în PNL? Eu nu cred, îi cunosc și eu pe mulți dintre primari și sunt convins că-i puneau probleme dificile dlui Guran. Eu cred că a vrut să fie simpatic și a reușit să fie ridicol.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.