Adrian Țuțuianu, despre momentul politic 2012 și consecințele pentru Târgoviște: Dacă PNL ar fi înțeles!..

grozavu - usl

Recentele modificări în structura executivă a Primăriei Târgoviște produc în continuare comentarii și reacții. S-a exprimat aseară pe subiect și președintele CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, admițând că decizia de a prelua interimatul Primăriei e o provocare riscantă pentru partid și pentru primarul interimar, Cristian Stan. În același timp, președintele invocă obligația la responsabilitate a celui mai mare partid față de probleme grave existente astăzi la nivelul municipiului, mai ales pe zona derulării proiectelor europene.

Legându-se de acest argument, șeful administrației județene crede că alta ar fi fost situația din Târgoviște dacă, în 2012, în structura USL, PNL ar fi acceptat să cedeze PSD candidatura la Primărie (pe care liberalii o primiseră, după un întreg serial, via PC):

N-am spus-o până acum, că trebuie să ai și o anumită reținere când ai parteneri, dar astăzi pot s-o spun, că nu mai există USL. Dacă, în anul 2012, PNL ar fi înțeles că este util să avem un candidat din partea PSD… Și vă dau exemplu pe senatorul Badea Leonardo, care ar fi putut să fie, la vremea respectivă, un candidat pentru Primăria Târgoviște. Victor Sanda, Dumnezeu să-l ierte, ar fi putut să fie un candidat. N-a înțeles atunci PNL-ul. Eu sunt convins că astăzi am fi discutat despre cu totul altă situație și am fi avut un primar care ar fi mișcat lucrurile în direcția bună. Puteau liberalii să înțeleagă atunci subiectul ăsta și să aibă 2 viceprimari sau 2 vicepreședinți la Consiliul Județean. Nu l-au înțeles. (Columna TV – Față în față)

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.