Adrian Țuțuianu, despre oamenii care-l vor ajuta la conducerea PSD Dâmbovița!

tutuianu - florin grad - alexandru oprea

S-a întâmplat aseară conferința de alegeri a PSD Dâmbovița (foto și rezultate AICI), ocazie cu care social-democrații și-au ales noua echipă de conducere. Președinte a fost reconfirmat Adrian Țuțuianu, în timp ce pe posturile de președinte executiv și secretar al organizației au revenit lui Florin Grad, om de afaceri local, director al fabricii Rondocarton din Târgoviște, respectiv lui Alexandru Oprea, administratorul public al județului.

Despre aceștia a vorbit astăzi și Adrian Țuțuianu, descriind utilitatea de a-i avea pe cei doi ca principale ajutoare la conducerea organizației:

Am dovedit încă o dată că avem suficiente resurse umane, oameni care sunt azi pe funcții și oameni nou-veniți în partid.

Dacă mă întrebați sub aspectul capacității profesionale, politice, Sandu Oprea cred că este cel mai pregătit dintre colegii mei. Știe foarte bine să facă politică, este un tip foarte organizat, știe foarte bine să gestioneze activitatea politică în teritoriu și eu cred că postul de secretar executiv este extrem de important din perspectiva planificării activității și muncii de partid.

Desemnarea lui Florin Grad în funcția de președinte executiv înseamnă o legătură foarte bună cu mediul de afaceri din Târgoviște. El are numai un portofoliu de 400 – 500 de clienți, are 150 de salariați în fabrică, cunoaște direct de la sursă problemele dintr-o zonă unde noi nu prea mai avem mare legătură, și datorită faptului că sunt foarte multe companii multinaționale care nu permit să ai acces și să stai de vorbă cu salariații lor. Și mai cred că de aici vom primi și foarte multe impulsuri legat de solicitările oamenilor de afaceri pe zona de modificare de legislație.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.