Adrian Țuțuianu: Este aproape ilar efortul doamnei Plumb de a mima implicarea în viața PSD Dâmbovița! (declarații)

Senatorul Adrian Țuțuianu, fost președinte al PSD Dâmbovița, continuă asaltul în direcția celei care a fost numită interimar în locul său, Rovana Plumb. Aceasta a convocat recent 4 întâlniri zonale (Titu, Găești, Pucioasa și Moreni), iar Adrian Țuțuianu descrie acid eforturile de organizare ale doamnei Plumb:

Asist și eu la ce se întâmplă în Partidul Social Democrat, în Organizația Dâmbovița. Am urmărit cu atenție ce s-a întâmplat la întâlnirile zonale convocate de doamna Rovana Plumb la Titu, Găești, Pucioasa și Moreni. Câteva concluzii:

În primul rând, este aproape ilar efortul doamnei Plumb de a mima implicarea în viața PSD Dâmbovița. Ani de zile, din 2007 până astăzi, în afară de prezența sporadică la unele întâlniri în teritoriu, vă spun eu, ca om care a condus această organizație, că implicarea domniei-sale a fost minimă și neimportantă. A fost mai mult în ideea de a face prezența, nu de a sprijini cu ceva această organizație.

În al doilea rând, mesajele transmise la aceste întâlniri – „ne procupă județul”, „facem treabă împreună”, „unitate”, „pace” – sunt chestiuni propagandistice, care nu au nicio legătură cu problemele reale ale acestui județ. Tipul ăsta de mesaje mi-aduce aminte de ceea ce spunea un fost lider al partidului prin 2005, 2006, 2007. La fiecare ședință ne spunea că trebuie „să pornim motoarele”. În faza asta este Rovana Plumb. Nu există niciun fel de preocupare decât preocuparea pentru postul de europarlamentar.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.