Adrian Țuțuianu îi răspunde deputatului Vladu cu exemple de primari PNL sprijiniți de Consiliul Județean!

racari (2)

S-a întâmplat ieri vizita de lucru a președintelui CJD, Adrian Țuțuianu, în orașul Răcari. În echipă lărgită, cu primarul Marius Caravețeanu, senatorul Valentin Calcan, deputatul Ionuț Săvoiu, consilierul județean Corneliu Ștefan, liderul PSD Răcari și consilierul local Marian Matei, au mers la toate obiectivele de investiții aflate în derulare în localitate. Momentul i-a oferit președintelui CJD ocazia unei replici pentru deputatul Iulian Vladu, copreședinte PNL Dâmbovița, care a vorbit în mai multe rânduri despre faptul că primarii din partidul lui nu sunt ajutați de Consiliul Județean. Zice Țuțuianu:

De multe ori, mai ales în ultimul an, am avut reacții ale dlui Vladu de la PNL, potrivit cărora eu n-aș sprijini primarii din acest partid. Informația este una fără niciun fel de temei. Astăzi aveți o situație concretă, în care, în orașul Răcari, lucrăm pe asociere, lucrăm pe drumul județean de la Ghergani – Colacu – Săbiești. De asemenea, o temă de proiectare care va fi scoasă la licitație în această ultimă parte a anului privește reabilitarea întregului drum, de la Bilciurești – Ghergani și de la Ghergani – Lungulețu, lucrare pe care vreau s-o fac anul viitor. Încerc să avem în vedere interesele prioritare ale oamenilor și să facem cât mai puțină politică.

Dl primar (n.a. – Marius Caravețeanu) a avut întotdeauna o atitudine de colaborare și de respect. Colaborare înseamnă că ne-am strâns, am stat de vorbă la masă. Iar respect, în sensul că a spus opiniei publice că există un interes și o implicare a Consiliului Județean în activitățile din Răcari. Lucrul ăsta este onorant, este corect și eu cred că așa trebuie să fie relațiile dintre noi.

Adrian Țuțuianu a precizat că aceleași bune relații există și cu alți primari PNL din județ, sprijiniți, la rându-le, în proiectele locale, exemple fiind primărița de la Bezdead, Teodora Anghelescu, sau edilul de la Petrești, Andrei Lucian: Eu cred că sunt 3 primari reprezentativi pentru PNL. Îl rog pe dl Vladu să lase politicianismul deoparte și să vină la discuțiile care privesc județul Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.