Adrian Țuțuianu, membru al Comisiei de modificare și completare a Statutului PSD

consiliul national psd (12)

S-a întâmplat săptămâna trecută, în cadrul ședinței Biroului Permanent Național al PSD, adoptarea unei hotărâri (nr. 102) de constituire a Comisiei de Lucru în vederea modificării și completării Statutului PSD. Comisia are 15 membri, între aceștia fiind nominalizat și președintele PSD Dâmbovița – Adrian Țuțuianu. Componența integrală:

  • Coordonator: Liviu Dragnea
  • Secretar: Florin Iordache
  • Membri: Andrei Dolineaschi, Darius Vâlcov, Mihai Tudose, Codrin Ștefănescu, Cristian Dumitrescu, Timotei Stuparu, Florin Pâslaru, Bogdan Niculescu Duvăz, Adrian Țuțuianu, Aurel Simionescu, Gabriel Petrea, Maria Lazăr, Ion Popa

Adrian Țuțuianu:

Această Comisie de Lucru are ca prim obiectiv colectarea propunerilor de modificare a Statutului de la organizațiile din teritoriu și realizarea unui proiect de modificare a Statutului PSD în perspectiva derulării Consiliului Național din a doua jumătate a lunii martie, data exactă urmând s-o stabilim în Comitetul Executiv Național. 

Cred eu că această Comisie este foarte importantă și va lămuri foarte multe dintre aspectele care fac obiectul dezbaterii publice, la acest moment, în partid și în societate. Pe de altă parte, am văzut o știre de presă pe un site național, potrivit căreia Dragnea trimite în teritoriu propunerile de modificare a Statutului. Este invers. Dl Dragnea a făcut o scrisoare și a cerut în teritoriu propuneri de modificare a Statutului până la data de 27 februarie, urmând ca aceste propuneri să fie analizate și discutate în cadrul Comisiei de Lucru.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.