Adrian Țuțuianu – mesaj de mobilizare pentru prezidențiale: Mai uniți ca niciodată!

adrian tutuianu victorie

S-a întâmplat ieri, la Aninoasa, ședința Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița, bornă organizatorică necesară în pregătirea a ceea ce va să fie evenimentul maxim al anului 2014 – alegerile prezidențiale din noiembrie. Tocmai de-asta, președintele PSD și CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a intrat în tonul acestui moment și a lansat un apel de mobilizare maximă alor săi din partid și nu numai, invitându-i la o unitate exemplară care să-l aducă pe Victor Ponta la Cotroceni.

Mesajul președintelui PSD Dâmbovița:

Să avem încredere unii în alții și să avem cu toții înțelepciunea de a ne uni așa cum n-am fost uniți niciodată, într-un moment politic important și pentru țară, și pentru partidul din care facem parte. Este important pentru țară cine o conduce și este o opțiune, nu pe 1 an, nu pe 2, ci pe 10 ani de-aici încolo. Și este important pentru țară dacă are stabilitate, dacă are creștere economică, dacă are un Parlament puternic și are un Președinte care să ne reprezinte cu demnitate în Europa și în lume. Și nu sunt vorbe mari, vorbe politice, ci, pur și simplu, chestiuni la care trebuie să medităm cu toții.

În aceeași ordine de idei, Adrian Țuțuianu i-a asigurat pe aleșii locali că știe ce are de lucrat în fiecare comună din județ și că va face eforturile necesare pentru ca primarii să poată să se prezinte în fața alegătorilor cu angajamente edilitare onorate:

Știu pentru fiecare localitate ce am de făcut. Dacă mă treziți noaptea la ora 2 și mă întrebați ce e de făcut la Brănești am să răspund că avem de dalat șanțuri, că avem de făcut gabioanele de la pod și așa mai departe. Dacă mă întrebați, să zicem, la Răscăeți, ultima dată am fost acolo sâmbătă, săptămâna trecută. Dacă mă întrebați la Buciumeni, știu foarte bine că trebuie să asfaltez drumul de la pod până la vârf, spre Bezdead. Deci, știu pentru fiecare ce trebuie făcut. Nu e nevoie să veniți zilnic să-mi aduceți aminte, nu pentru că nu mi-ar face plăcere să stau de vorbă cu dumneavoastră, ci pentru că avem atâta treabă de făcut în perioada aceasta încât nu trebuie să ne consumăm energia în mod inutil. Vă spun că am să fac tot ceea ce se poate face ca să ne prezentăm cu fruntea sus în fața cetățenilor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.