Alegeri 2024: „Candidatura mea este un capitol închis”. Punct final pentru una dintre cele mai performante echipe politico-administrative

A fost (și, încă, este) imaginea echipei administrative care era dată drept exemplu în județul Dâmbovița și nu numai. Primar (Constantin Stroe) și viceprimar (Marian Tănase), comuna Șotânga. Proiecte multe, convertite în rezultate electorale extraordinare. Politic, PSD a devenit imbatabil acolo datorită celor doi și a modului în care au știut să facă funcțională această relație.

Echipa de la Șotânga se va despărți, însă, după 20 de ani, odată cu alegerile locale de anul viitor, când viceprimarul nu va mai candida. Va fi o despărțire amiabilă, fără conflicte, certuri ori alte motive de acest fel, anunțată de Marian Tănase, acum câteva minute. Redăm mesajul său, în întregime:

Epuizat, dar împăcat cu tot ceea ce am făcut aproape 19 ani. Personal, profesional, cred că am făcut tot ceea ce am putut. Pentru unii insuficient, pentru alții mulțumitor. Pentru mine asta e limita, bună sau rea, în credință am făcut ,,tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea, pentru binele locuitorilor comunei Șotânga”. Dar orice început are un șfârșit sau A.M.R. 10 luni. Mă motivează întoarcerea în familia mea, pe care am privat-o de multe. Am spus-o în prima zi de mandat și o spun și acum: celor care m-au votat le mulțumesc, celor care nu m-au votat le-am spus că o să le demonstrez că au făcut o alegere greșită. Dacă am reușit rămâne de văzut.
.
Să ne vedem sănătoși!
Ca să nu îmi mai ureze unii ,,La mulți ani!” sau ,,Mult succes în continuare” am să spun cât se poate de clar: ,,CANDIDATURA MEA, PENTRU UN NOU MANDAT, ESTE UN CAPITOL ÎNCHIS!”
Și nu, nu m-am certat cu nimeni, nu există niciun conflict! Pe lumea asta pot exista (și) oameni care își fundamentează decizia doar pe limite personale!
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.