Alegeri la Crucea Roșie Dâmbovița / conducerea pentru următorul mandat

Filiala Județeană de Crucea Roșie Dâmbovița are, începând de astăzi, o nouă conducere aleasă. În cadrul Adunării Generale care a avut loc la Teatrul „Tony Bulandra”, au fost aleși președintele, vicepreședinții și membrii Comitetului Județean pentru următorul mandat de 4 ani.

Astfel:

PREȘEDINTE: vicarul eparhial Ionuț Ghibanu, reconfirmat în funcție

VICEPREȘEDINȚI: Ionuț Săvoiu, Floris Lăzărescu, Valentin Calcan, Dumitru Georgică și Cristea Chiru Cătălin

MEMBRII COMITETULUI JUDEȚEAN: Jean Popescu, Polexe lon Viorel, Florea Claudiu, Matei Mihai, Spătaru Corina Magdalena (reprezentant tineret), Ivan Vasile Ivanoff, Marcela Iordache, Ioan Folescu, Călin Oros, Mihai Gavril Vădan, Marius Badea, Sebastian Popescu, Iustin Petrescu, Laurențiu Dinescu, Alin Ștefan, Cristian Oancea, Valentin Radu, Ionuț Beju, Gabriel Brătulescu (reprezentant tineret).

Ionuț Ghibanu:

Mi-am depus, astăzi, candidatura pentru un nou mandat de Președinte al filialei județene de Cruce Roșie, cu dorința ca, în cazul în care voi fi reales, să cresc gradul de ajutorare a tuturor celor în nevoi, implicând tot mai mulți voluntari și donatori, dezvoltând nivelul de transparență, eficiență și eficacitate al instituției noastre. Mi-am propus să aduc un și mai mare beneficiu de imagine Crucii Roșii dâmbovițene, ca organizație reper pentru aprecierea și respectul membrilor comunității noastre, dar și al întregii lumi.
.
Un gând special pentru cei care nu au putut fi alături de noi din diverse motive, inspirat din mesajul Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon: „toți trebuie iubiți!”

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Felicitari tuturor celor alesi in conducerea filialei judetene de Cruce Rosie Dambovita si mult succes pentru mandatul ce urmeaza! Crucea Rosie este modelul de solidaritate si de iubire fata de semenii nostri!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.