Alexandru Oprea, de la președinția Consiliului Județean pe lista de parlamentare / „Pot ocupa unul din primele 2 locuri”

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și-a anunțat public intenția de a candida pentru alegerile parlamentare din acest an. Lucru care părea imposibil după bătălia dură de la alegerile interne din PSD Dâmbovița (i se pregătise chiar excluderea din partid), candidatura lui Oprea pe lista pentru Camera Deputaților este dată ca sigură de surse din organizație.

El ar urma să ocupe unul din locurile „foarte” eligibile, probabil numărul 2 pe listă.

Declarațiile actualului președinte CJD:

S-a spus despre mine că voi pleca la PRO ROMÂNIA, la PNL, la PMP, la PER. Sunt membru PSD și voi rpmâne membru PSD și cred că am demonstrat că nu m-am cramponat nici de scaune, nici de funcții. Și voi continua să spun adevărul și să spun lucrurilor pe nume, chiar dacă aceste lucruri deranjează. Repet, pentru sănătatea Organizației Județene PSD Dâmbovița, trebuie limpezite apele: cine vrea să rămână la PSD, rămâne la PSD; cine vrea să plece, este liber s-o facă. Este viață și după 27 septembrie, dacă vor fi alegeri.

Da, îmi doresc să candidez pentru un post de parlamentar. Nu știu locul, dar bănuiesc că pot ocupa unul din primele 2 locuri, ca să fiu foarte corect.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.