Alexandru Oprea, vicepreședinte PSD D-ța: Este regretabil că în UNPR D-ța s-au aciuat membri ai unor grupări interlope!

psd - unpr

Replică dură din partea PSD Dâmbovița la adresa UNPR după un comunicat recent al progresiștilor în care Dumitru (Dan) Miculescu îi atacă pe Adrian Țuțuianu (președinte PSD Dâmbovița) și Alexandru Oprea (vicepreședinte PSD Dâmbovița). Acesta din urmă oferă astăzi o reacție acidă, subliniind că este ultimul răspuns în direcția lui Miculescu. Declarațiile social-democratului aduc elemente noi în acest „du-te – vino” inflamat. Câteva fragmente:

Asistăm, în ultima perioadă, la niște atacuri fără precedent ale unor lideri vremelnici veniți mai nou în politică asupra Organizației PSD și asupra conducerii Organizației. 

Nu a fost, nu este și nu va fi pentru PSD Dâmbovița o prioritate în a-l face cunoscut pe liderul vremelnic al acelei formațiuni politice. Din conținutul comunicatelor de presă redactate, credeți-mă că recunosc atât stilul, semantica, ortografia, fractura de gândire a unor lideri vremelnici care au trecut prin județul Dâmbovița. Nenorocirea domnului în cauză este faptul că îl cunosc prea bine, de prea multă vreme, astfel încât să știu că nu dumnealui este cel care redactează acele comunicate de presă. Constatăm, ca stil și caracteristici, acele comunicate pe care le-am mai văzut în presa dâmbovițeană în anii 2008 – 2012. Probabil, năravul din fire nu are lecuire.

PSD Dâmbovița își respectă aliații și este ferm în a susține parteneriatul actual și de viitor pe care-l avem cu UNPR. În comunicatele remise presei se vorbește de fair-play în politică. Nu PSD a încălcat regulile fair-play-ului. N-ați văzut un lider al Partidului Social Democrat ducându-se la membrii altei formațiuni politice cu care ne aflăm în alianță să facă racolări, să determine trecerea la formațiunea politică pe care o reprezentăm.

Noi nu confundăm UNPR cu acei indivizi din plan local, care cred că, dacă ai bani, este suficient în a face politică. Nu suntem de acord cu acei lideri care, probabil, în urma unor sentimente de frustrare și de neîmplinire, nu și-au găsit locul în PSD ori au rămas în partid atâta timp cât au ocupat vremelnic o funcție și au avut niște avantaje de natură materială.

Așa cum am menționat și altă dată, am avut un sprijin constant din partea președintelui UNPR (n.a. – Gabriel Oprea), sprijin reliefat și cu ocazia ultimei vizite pe care a făcut-o în județ, cât și cu ocazia întâlnirilor pe care președintele Organizației PSD Dâmbovița le-a avut la nivelul Guvernului, sprijin materializat în dotarea promisă pentru noul sediul al Inspectoratului pentru Situații de Urgență și în dotarea cu 2 autospeciale destinate intervenției în situații de urgență.

Este regretabil că în UNPR Dâmbovița s-au aciuat indivizi care au avut și sunt cunoscuți că au probleme cu legea, unii dintre ei fiind membri ai unor grupări interlope. Aceste lucruri sunt cunoscute atât de către noi, cât și de către opinia publică.

Este ultima poziție pe care eu, personal, ca vicepreședinte PSD Dâmbovița, o să o iau pe această temă. Îmi exprim disponibilitatea ca, oricând dorește dl Miculescu, să participăm împreună la o dezbatere publică pe probleme de administrație, de politică, de economie; sigur, mai puțin în ceea ce privește tehnologia produselor alimentare legale.

I-aș reaminti dlui Miculescu că nu se află în poziția în care să dea lecții. V-aș ruga să aveți curiozitatea să accesați site-ul România Curată, să citiți decizia penală 2089/23.05.2011 a Înaltei Curți de Casație și Justiție și, poate că după ce și-o reamintește și dl Miculescu, să fie mai puțin acid și să pretindă că are moralitatea și verticalitatea de a da cuiva lecții în politică.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.