Alexandru Țachianu și-a depus candidatura pentru Primăria Braniștea / toată conducerea PSD Dâmbovița alături de el

Alexandru Țachianu și-a depus, astăzi, candidatura pentru Primăria comunei Braniștea, acolo unde vor avea loc alegeri parțiale în data de 27 iunie. Momentul este provocat de vacantarea postului, după alegerea lui Marian Țachianu (tatăl lui Alexandru), ca deputat, în decembrie, anul trecut.

Deși Braniștea este o comună mică, alegerile parțiale din iunie au valoare de simbol, drept pentru care și implicarea partidelor este totală. Astăzi, alături de Alexandru Țachianu, a stat toată conducerea PSD Dâmbovița, parlamentari, primari din zona de sud a județului.

Corneliu Ștefan, președinte PSD și CJ Dâmbovița:

Avem toată încrederea în Alexandru Țachianu și, cu siguranță, o spun de astăzi, el va fi, pe 27 iunie, primarul comunei Braniștea. Absolut toți colegii din Partidul Social Democrat, parlamentarii, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița vom sprijini proiectele pe care Alexandru Țachianu le-a gândit pentru comuna Braniștea. (…) Le transmit locuitorilor comunei Braniștea ca, pe 27 iunie, să voteze util. În Consiliul Local Branișteam PSD are majoritate; Consiliul Județean Dâmbovița este condus de reprezentanți ai Partidului Social Democrat, cei mai implicați parlamentari de Dâmbovița sunt cei 5 parlamentari ai PSD, fapt pentru care Alexandru Țachianu va avea sprijin total pentru dezvoltarea tuturor proiectelor pe care le-a gândit pentru comuna Braniștea.

Alexandru Țachianu:

Ne aflăm în fața dumneavoastră pentru că vrem să continuăm ce s-a început aici și să dezvoltăm, totodată, alte proiecte. Amintesc doar câteva: proiectele de canalizare, proiectele de gaze, care sunt în lucru; totodată, avem un dispensar care este în lucru, o grădiniță cu program prelungit. Pe lângă acestea, multe altele care sunt prinse în lista de investiții: locuri de joacă pentru cele 3 sate, o rampă pentru colectarea gunoiului de grajd și a deșeurilor vegetale, un parc fotovoltaic pentru asigurarea necesarului de energie pentru clădirile administrative.

Cristian Stan, secretar executiv PSD Dâmbovița și primar al municipiului Târgoviște:

Vreau să-l felicit pe Alexandru pentru decizia de a candida pentru Primăria Braniștea și cred că este soluția cea mai bună pe care, în acest moment, comuna o are la dispoziție. Am trecut, în drum spre această conferință de presă, pe lângă o școală foarte frumoasă, pe lângă o grădiniță foarte frumoasă. Însă, vreau să spun că, oricât de multe lucruri s-au realizat, eu sunt convins că Alexandru va dezvolta și mai mult această comună. (…) Nu trebuie să uităm faptul că avem un Consiliu Local care este majoritar al Partidului Social Democrat și, pentru ca proiectele să meargă înainte, este nevoie și de un Executiv de aceeași culoare politică, asta pentru a fi foarte pragmatic, dincolo de competențele efective pe care Alexandru le are.

Titus Corlățean, președinte executiv al PSD Dâmbovița și senator:

Se produce un schimb de generații la nivelul administrației locale, un sens firesc în politică, în administrație, în viață. Alexandru Țachianu face parte dintr-o generație mai tânără, dar nu foarte tânără, pentru că este, deja, o persoană cu experiență, cu responsabilități guvernamentale importante anterior, cu știința de a conduce instituții, de a administra bugete, de a promova proiecte, inclusiv cu finanțare europeană, ceea ce, pentru o comunitate locală din România, în anii ce vor urma, este extrem de important.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.