Alin Manole, replică pe tema utilajelor cumpărate de SC LDP în ultimii ani!

adrian tutuianu - alin manole

Directorul SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, Alin Manole, a prezentat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, rezultatele financiare ale societății, care oferă și o bună șansă de comparație cu anii anteriori. În completarea acestui bilanț, Manole a dorit să dea o replică și președintelui UNPR Dâmbovița, Dumitru Miculescu, cel care a vorbit, la televiziunea pe care o patronează, despre o achiziție dubioasă făcută de SC LDP pentru un utilaj de deszăpezire.

Răspunsul lui Alin Manole:

Pentru că utilajele de drumuri sunt foarte scumpe, am încercat să achiziționăm utilaje la mâna a doua. De exemplu, un greder nou costă 200.000 euro. Unul bun, la mâna a doua, găsești cu 50-60.000 euro. Noi am achiziționat o volă de la o societate de lucrări drumuri și poduri din Galați, care a dat faliment, cu 18.000 euro. Una nouă costă 100.000 euro. Am achiziționat un buldoexcavator Caterpillar cu 35.000 euro; unul nou era 60.000.

Am achiziționat 2 mașini de deszăpezire cu un preț, sincer, foarte mic. Adică, dacă ar fi fost firma mea, m-aș fi bucurat extraordinar că am făcut achiziția asta. Și puteți să căutați pe internet. Am cumpărat o mașină dedicată, specială pentru deszăpezire, care are o lamă în față și un răspânditor de material antiderapant în spate. E un Mercedes, nu o Dacie. Are 40.000 km și am luat-o cu 19.800 euro. E impecabilă. Dacă luam separat: o lamă de zăpadă la mâna a doua costă 4.000 euro, un răspânditor de material antiderapant costă 12.000 euro la mâna a doua. Astea trebuiau montate pe o mașină 8X4 care costă, la mâna a doua, 50.000 euro.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.