Alin Marina este noul președinte al PRO ROMÂNIA Dâmbovița / misiune dificilă până la alegeri

Alin Marina este, începând de astăzi, noul președinte al PRO ROMÂNIA Dâmbovița. Anunțul a fost făcut de el însuși, însoțit de următorul mesaj:

De astăzi am preluat oficial conducerea organizației PRO România Dâmbovița.
Doresc să mulțumesc președintelui formațiunii, domnul Victor Ponta, doamnei europarlamentar Corina Cretu, cât și tuturor colegilor din cadrul Biroului Executiv Național pentru încredere și îi asigur pe toți membrii și simpatizanții #ProRomânia din județul #Dâmbovița de toată dedicarea mea pentru a realiza în cel mai scurt timp reorganizarea filialei și a reporni motoarele pentru anul electoral 2024!
Sunt conștient că nu este o misiune ușoară, însă am determinarea pentru a face din partidul nostru o opțiune relevantă și pentru a contribui decisiv la echilibrarea scenei politice în aceste vremuri complicate. Să fie într-un ceas bun!
PRO ROMÂNIA a anunțat că va merge cu liste proprii în alegerile europarlamentare, Victor Ponta și Corina Crețu pe primele două poziții. Rămâne de văzut ce se va întâmpla daca alegerile vor fi comasate și care vor fi opțiunile partidului. În orice caz, contextul nu este deloc unul ofertant, formațiunea fiind mult mai slăbită decât acum 4 ani. La Dâmbovița, de pildă, Alin Marina (care este și vicepreședinte la nivel național) va avea de gestionat o situație foarte dificilă de reconstrucție și reorganizare a filialei, cei mai mulți lideri și aleși locali împrăștiindu-se la PSD și PNL în ultimii 2 ani.
.
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.