Alin Marina va fi coordonatorul Pro România Online. Mesajul lui Victor Ponta și episodul din 2018 cu Simona Halep

A lucrat în Cabinetul Primarului Cristian Stan până acum 2 zile, dar a renunțat la slujbă pentru a se alătura proiectului Pro România. Alin Marina va fi noul coordonator online al formațiunii lui Victor Ponta la nivel național. Anunțul a fost făcut chiar de Ponta în mesajul de „bun venit”:

Comunicarea online si in retelele sociale reprezinta o prioritate absoluta pentru PRO Romania ( in conditiile in care partidele care au subventii de 100 milioane de euro de la Bugetul de Stat folosesc acesti bani publici ca sa cumpere sau sa sufoce media clasica)!

In 2018 am fost cautat de Alin Marina – un tanar social democrat, care a luptat alaturi de mine in campaniile PSD ; era in ziua in care Dragnea isi pusese toti “harabagiii” platiti de Partid sa spuna acea minciuna colosala cu “Simona Halep a fost huiduita de romani” / Alin era responsabil de pagina de Facebook a PSD Dambovita si mi-a spus ca deja s-a umplut paharul si nu mai poate sa posteze toate dejectiile emanate din K10 de slugile lui “Escobar din Teleorman”!

Desi isi pierde locul de munca (la Primaria Targoviste) si a devenit o tinta pentru Ministrul Rovana Plumb – Alin a decis sa se alature Echipei PRO Romania!

Alin va fi coordonatorul nostru pentru PRO Romania Online – sunt convins ca vom avea mult de munca dar si multe succese / si foarte curand o sa mai aratam din mizeriile pe care le fac unii platiti din banii de la Buget!!!

Ps – Internetul este cea mai valoroasa inventie pentru Omenire din ultimul secol! Faptul ca mai exista si in ziua de azi trogloditi care spun ca “Internetul e rau” ( si mai ajung si ministri) demonstreaza doar ca exista oamani care au ramas pe scara evolutiei in urma maimutelor! Sa speram ca sunt pe cale de disparitie!

Despre motivele care l-au făcut pe Marina să părăsească și PSD, dar și jobul de la Primăria Târgoviște – AICI.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.