Andreea Paul Vass, mesaj pentru Florin Popescu și alții asemenea: Ai, măcar, decența și nu ataca PDL de pe urma căruia ai beneficiat ani de zile!

andreea-paul-targoviste

Prim-vicepreședinte PDL, Andreea Paul Vass a trecut azi pe la colegii din Dâmbovița, participând la ședința Biroului Permanent Județean. Înainte de asta, a ținut o conferință de presă în care ne-a explicat, între altele, că Monica Macovei a fost o strălucire ca ministru al Justiției, că dâmbovițenii n-o duc bine pe partea economică și că, în general, Guvernul Ponta III are niște circari pe post de miniștri.

Dincolo de aprecierile de mai sus, noi culegem ce ne convine. Adică răspunsul la întrebarea dacă PDL resimte plecarea lui Florin Popescu. Zice doamna Vass:

A fost o sancțiune aplicată în interiorul Partidului Democrat Liberal, justificată, pentru că așa înțelegem noi să respectăm statutul PDL. Nu mai vorbim de politicieni de primă ligă și de-a doua ligă în PDL. Toți membrii sunt obligați să respecte statutul. Faptul că, ulterior, a plecat, sigur că eu o resimt ca pe o pierdere din punctul de vedere al oricui care pleacă din PDL. Eu nu-mi doresc să plece nimeni. Dar, dacă văd că optezi pentru altă cale, atunci ai, măcar, decența și nu ataca Partidul Democrat Liberal de pe urma căruia ai beneficiat ani de zile. Și asta înseamnă moralitate în politică. Închid spunându-vă că cine își trădează familia își trădează și națiunea, nicio problemă nu va avea s-o facă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    Si oricum cine a tradat o data va mai trada. APR – PNL- PLD – PDL – PMP. Pentru delictul de „lipsa de caracter” nu te condamna nimeni iar asa zisii nostri politicieni au avut grija ca sa lase poarta deschisa migratiei politice dupa alegeri asa ca unele majoritati s-au facut pe baza unor tradari a voturilor cetatenilor de caatre oportunistii politici.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.