Asociere Consiliul Județean – Consiliul Local Tătărani: se asfaltează drumuri în satele Priboiu și Căprioru

asfaltare tatarani 1

În cadrul unei vizite de lucru la șantierele de investiții pe care Consiliului Județean Dâmbovița le finanțează, Adrian Țuțuianu s-a oprit ieri în comuna Tătărani, acolo unde, începând cu a doua jumătate a lunii martie, au demarat lucrările pentru asfaltarea a 3,34 km de drumuri locale în satele Priboiu și Căprioru. E vorba de o asociere Consiliul Județean – Consiliul Local Tătărani, pe contribuții egale din fiecare parte. Pe cifre și date, proiectul arată așa:

  • Executant: SC Eurocogen – filiala Aninoasa;
  • Valoarea contractului de lucrări: 2.330.000 lei
  • Alocare 2014: 915.000 lei, cu precizarea că, în cazul unei rectificări pozitive în cea de-a doua jumătate a anului, va exista și aici o alocare suplimentară.

În afară de asfaltare, o precizare de actualitate merită și proiectul căminului cultural din satul Gheboieni. Zice Adrian Țuțuianu:

Ieri (n.a. – joi, 27 martie), eu am făcut pe poștașul, ca să nu se plimbe domnul primar până la București, la Compania Națională de Investiții. Am depus toate documentele necesare pentru reabilitarea căminului cultural din satul Gheboieni. Sunt 9,5 miliarde (lei vechi) și vom avea un cămin cultural modern. Finanțarea va începe, probabil, într-o lună, o lună și ceva. Din câte știu eu, în două săptămâni, Compania Națională de Investiții va analiza toate documentațiile depuse pentru cămine la nivel național și se va emite ordinului ministrului Dezvoltării Regionale cu alocările financiare pentru acest an.

Constantin Pătru, primar Tătărani:

Țin să-i mulțumesc domnului președinte, nu știu ce președinte din țară mai face pe curierul pentru primarii comunelor, să meargă și să ducă documentații. Și-mi pare bine, pentru că, de la Consiliul Județean, pur și simplu ne „stresează” dacă am făcut documente pentru școală, dacă am încheiat pentru căminele culturale. Deci, un lucru pozitiv, un lucru bun.

Onoare muncii!

asfaltare tatarani 3asfaltare tatarani 2

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.