Au început lucrările pe cel mai mare proiect de infrastructură din regiune (detalii + foto)

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a mers astăzi pe DJ 712, la punctul de ieșire din municipiul Târgoviște către comuna Șotânga (Halta Teiș), acolo unde au demarat lucrările celui mai mare proiect de infrastructură din Regiunea Sud-Muntenia. Este vorba de Lotul 1, cu o lungime de 15,77 km, Târgoviște – Șotânga – Vulcana Pandele – Brănești – Pucioasa, care prevede:

  • Modernizarea a 15,7 km de drum;
  • Amenajarea a 26.320 mp de trotuare, 18 km șanțuri din beton, 1,5 km rigole de acostament, 8,7 km rigole carosabile acoperite, asigurarea a 2.000 de accese la proprietăți și modernizarea a 3 poduri.

Alături de președintele CJD au stat primarii municipiului Târgoviște – Cristian Stan și comunelor Șotânga – Constantin Stroe, Brănești – Daniel Neamțu, Vulcana Pandele – Vasile Radu, vicepreședinții CJD și reprezentanții constructorului – SC Maristar.

A doua oprire a fost la Adânca, în comuna Gura Ocniței, pentru a marca startul lucrărilor și pe lotul 2 al proiectului, respectiv DJ 720C Gura Ocniței – Ocnița și DJ 720A Gura Ocniței – Adânca, în lungime de 15,11 km.

Au fost prezenți primarii Sorin Ioniță (Gura Ocniței) și Eduard Barcău (Ocnița), precum și vecinul lor de la Răzvad – Emanuel Spătaru.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.