Au venit primele dotări din proiectul de 35,9 milioane lei destinat unităților de învățământ din Târgoviște (detalii)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, la Liceul Tehnologic „Spiru Haret” pentru a marca livrarea primelor achiziții din proiectul de dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a celor 31 de unități de învățământ preuniversitar din municipiu. Vorbim de cea mai mare investiție de acest gen, 35,9 milioane lei, finanțare asigurată prin PNRR.

Cristian Stan, primar:

Proiectul e menit să schimbe din temelii ceea ce cunoaștem noi despre dotarea unităților de învățământ. (…) Este un proiect care s-a realizat în baza analizei de nevoi pe care am făcut-o cu fiecare unitate de învățământ.

Sunt în curs de dotare:
  • 18 laboratoare de informatică, integral;536 de săli de clasă, cu echipamente digitale;
  • 442 de săli de clasă, cu mobilier și materiale didactice;
  • 16 laboratoare de științe (fizică, chimie, biologie/ multidisciplinare), cu mobilier și materiale didactice, precum și cu echipamente digitale;
  • 67 de cabinete pe discipline, cabinete de asistență psihopedagogică și săli de sport, cu mobilier, materiale sportive și echipamente digitale;
  • 6 ateliere de practică, cu materiale și echipamente de specialitate, inclusiv pe componenta digitală, în conformitate cu precizările din Standardele de pregătire profesională în vigoare, asociate calificărilor profesionale școlarizate.

Doar pentru Liceul „Spiru Haret” dotările depășesc 650.000 lei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.