AUR, eveniment național la Târgoviște / discurs George Simion / imagini

Eveniment național al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), astăzi, la Târgoviște, în Parcul Chindia. Principalul partid de opoziție și-a prezentat candidații pentru alegerile europarlamentare și o parte dintre candidații pentru consiliile județene și primăriile – reședință sub Turnul Chindiei, nu întâmplător ales, având în vedere discursul și afișele partidului, centrate pe voievodul Vlad Țepeș.

Preşedintele AUR, Georgee Simion, şi-a făcut apariţia pe acordurile melodiei „Fie să renască” a trupei Phoenix, care este şi imnul partidului.

Bine v-am găsit, oameni de AUR!  Sunteţi mulţi, foarte, foarte mulţi! Foarte mulţi candidaţi. Sperau ei că ne iau prin surprindere că nu suntem pregătiţi. Poporul român se ridică prin fiecare din voi. Decebal şi Mihai Viteazul trăiesc prin fiecare din voi. Şi astăzi sunt bucuros să vă anunţ că peste 600 de mii de români au semnat listele AUR pentru candidaţii la alegerile europarlamentare. Suntem mult mai mulţi decât cred ei, decât speram chiar noi. Proiectul acesta prinde contur în fiecare zi. V-am chemat în faţa acestor ziduri pentru a arăta celor necredincioşi dovezile care stau încă mărturie că am fost apărătorii Europei şi suntem şi astăzi apărători ai patriei române şi ai civilizaţiei creştine europene”, a afirmat George Simion.

Aţi văzut, au venit socialiştii europeni foarte frumos, că au venit la acest sfârşit de săptămână la noi, în Bucureşti, suntem un popor ospitalier. Au venit, cum a venit şi Ursula von der Leyen şi Manfred Weber şi Karl Neihammer să-i înveţe pe români cum să voteze. Aţi văzut că a vorbit Ciolacu cu ei în singura limbă străină pe care o cunoaşte el: «Socares Prala. The extremist, the extremist is here, the extremist». Atâta poate Ciolacu. Ştiţi ce-i supărător? Că ei vin aici cu avioane particulare şi se arată nemulţumiţi de indicii noştri de dezvoltare, dar nu ştiu că sute de ani am fost cotropiţi şi exploataţi cu rândul şi ei luau lecţii de vals în timp ce bunicii mei şi bunicii voştri munceau cu plugul pământul.
.
De aici, din Cetatea de Scaun a Țării Românești, din orașul-martir care și-a plătit tributul de sânge în toate marile bătălii ale acestei națiuni, vom da startul unei campanii; nu e doar campanie electorală, e o campanie de eliberare națională cum nu s-a mai văzut pe aceste meleaguri, eliberarea țării din mâna boierilor care au uitat cine stăpânește cu adevărat România.
Evenimentul AUR de la Târgoviște este primul de această anvergură. Filiala județeană îi are drept candidați pe Mara Nicolescu – europarlamentare și Ciprian Iacob – Consiliul Județean Dâmbovița,
.
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.