Avocatul Anda Pulbere s-a înscris în PRO ROMÂNIA și a preluat Organizația de Femei de la Târgoviște

Odată cu venirea lui Cosmin Tătulescu drept președinte interimar al PRO ROMÂNIA Târgoviște, organizația trece printr-un proces de consolidare în toate structurile sale. Face parte dn acest proces și cooptarea, respectiv numirea în fruntea Organizației de Femei de la municipiu a avocatului Anda Pulbere. Ea s-a prezentat, astăzi, în conferința de presă a partidului:

Sunt avocat de 21 de ani, înscris în Baroul Dâmbovița, mamă a 2 fetițe, căsătorită de 23 de ani. Și cam atât, deocamdată, despre mine; o să las faptele să vorbească despre ceea ce am să fac.

Mă onorează și mă responsabilizează propunerea venită din partea dlui președinte Tătulescu, pentru că mi-am dat seama că locul meu în acest partid se fondează, în primul rând, pe experiența mea profesională. PRO ROMÂNIA este unul dintre puținele partide care au promovat femeile, care au dat șansa femeilor să se așeze fără emoții la masa negocierilor politice.

Scopul meu, pe termen scurt, este de a identifica probleme ale femeilor, cel puțin aici, în municipiul Târgoviște. Bineînțeles, m-am confruntat cu ele în cariera de avocat; sunt femei supuse abuzurilor fizice sau emoționale, sunt femei care-și găsesc cu greu loc de muncă, femei care-și cresc singure copiii, care cresc copii cu mari probleme de sănătate. Nu în ultimul rând, și acolo ar fi direcția mea, este de a identifica un segmen al femeilor care a fost uitat, femeile care au dat ceva urbei noastre prin experiența lor profesională, doctori, avocați, pensionari, femei cu o cultură deosebită, oameni de artă, femei care au avut un cuvânt de spus în formarea generațiilor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.