Boriga le-a trimis târgoviștenilor pliante la ușă despre PIDU – Zona A: „Știu sigur că toate minciunile ce v-au fost livrate…”

Împăcat și relaxat după ce municipiul a trecut ca prin deșert de viscol și zăpezi, primarul Gabriel Boriga (apolitic, se știeee!) a încropit puțină campanie door to door după semnarea contractului de execuție lucrări pentru Planul Integrat de Dezvoltare Urbană – Zona A. Ca să știe, adică, și târgoviștenii ce bine îi așteaptă și cine-i semnatarul acestui bine.

Zice așa primarul:

În urmă cu aproape 4 ani vă promiteam o reconstrucție din temelii a mai multor microraioane ale orașului nostru și probabil că mulți dintre dumneavoastră au avut unele rețineri că această „minune” se va produce. În tot acest timp nu am încetat să fac toate eforturile necesare demarării proiectului și am încercat să trec peste toate piedicile puse, cele mai multe dintre acestea având un evident iz politic. În cele din urmă, doar grație sprijinului oferit de dumneavoastră, târgoviștenii adevărați, am reușit să ajungem la linia de sosire, iar din primăvara anului 2014 vor demara lucrările „Planului Integrat de Dezvoltare Urbană – Zona A”.

(…) Știu sigur că și dumneavoastră vă doriți un oraș mai frumos, mai curat, mai modern. Știu sigur că toate minciunile ce v-au fost livrate de anumiți politruci, care au avut ca scop realizarea unei campanii electorale ieftine, nu v-au păcălit. Știu sigur că, așa cum ați făcut-o de fiecare dată, și acum o să fiți alături de mine și veți deveni parte integrantă la mult așteptata schimbare la față a orașului nostru.

Superb sau ce? Își merită omul voturile? Știe comerț electoral de masă?

Onoare muncii!

image_5 image_3 image_2 image_4

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.