Farmaciile Hyperici recomandă MASK HIDRA pentru tenul sensibil, cu tendință acneică!

hyperici

Mask Hidra este o emulsie hidratantă pentru tenul cu tendință acneică, având efect matifiant și antibacterian. Are rolul de a hidrata și repara pielea afectată de tratamente antiacneice specifice sau după intervenții de tip microdermabraziune, peeling chimic sau laser.

Beneficiază de tehnologia brevetată Micropatch® – microrețea pluristratificată de polizaharide anionice pentru eliberarea treptată a serinei și menținerea hidratării 24h

Indicații de utilizare:

  • Aplicați dimineața și seara pe zonele care necesită tratamentul și masați ușor până la absorbirea completă a produsului. În caz de utilizare după peeling-uri profesionale, laser sau dermabraziune, aplicați o cantitate abundentă de emulsie împreună cu o compresă pe zonele afectate, lăsând produsul să acționeze și să se absoarbă în mod natural. Repetați în fiecare seară procedura timp de o săptămână.

Formula este destinată tenului gras, sensibil, intolerant la produse cu textură grasă. Nu cnține ulei sau substanțe comedogenice. Nu conține parabeni, octocrilen, dioxid de titan sau silicon.

mask-hidra-acne-emulsie-hidratanta-si-matifianta-pentru-tenul-acneic-protectie-uva-medie-x-50-ml-krimi-italia

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.