Câți dintre actualii parlamentari PSD Dâmbovița vor mai prinde locuri eligibile?

Abia ce s-au încheiat alegerile locale că începe o nouă bătălie politică, poate cea mai importantă din perspectiva următorilor 4 ani: alegerile parlamentare.

PSD Dâmbovița, câștigător categoric al localelor din 27 septembrie, își pregătește campania pe terenul deja bătătorit. Primul pas și cel mai important (poate și cel mai complicat) îl reprezintă stabilirea candidaților pentru Senat și Camera Deputaților. Scorul de la locale și obiectivul declarat al președintelui Corneliu Ștefan de a-l îmbunătăți la parlamentare alimentează în sediul PSD Dâmbovița un scenariu hyper-optimist de locuri eligibile: 4 deputați și 2 senatori (cu semne de întrebare pe cel de-al doilea senator).

În acest context, prima întrebare care și-a primit răspuns este dacă actualii parlamentari se vor mai regăsi pe liste. Vorbim de senatorul Titus Corlățean și doamnele deputat Carmen Holban și Claudia Gilia (ceilalți 2 deputați au câștigat alegerile locale: Corneliu Ștefan – președinte CJD și Marian Țachianu – primar al comunei Braniștea).

Răspunsul președintelui Ștefan: Da, se vor regăsi pe listele pentru Camera Deputaților și Senat. Întrebat dacă și pe locuri eligibile, a evitat sa răspundă și a repetat că se vor regăsi pe liste.

Din informațiile noastre, locuri eligibile vor prinde Titus Corlățean (locul 1 pe lista de Senat) și Carmen Holban (în primele 4 la Camera Deputaților).

Despre celelalte nume vehiculate ca viitori parlamentari PSD Dâmbovița, într-un material viitor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.