Centrul de la Țuicani reintră în administrarea CJD / promisiune de reabilitare

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a mers, astăzi, într-o vizită de lucru la 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐑𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐑𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐇𝐚𝐧𝐝𝐢𝐜𝐚𝐩 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐓̦𝐮𝐢𝐜𝐚𝐧𝐢-𝐌𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢, anunțând că reintră în administrarea CJD, după o perioadă de 12 ani.

Prima întâlnire din 2022 am avut-o astăzi cu personalul Centrului de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani-Moreni.
.
Am vrut să stau de vorbă cu angajații centrului, având în vedere că instituția în care lucrează a intrat de anul acesta în administrarea Consiliului Județean Dâmbovița prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.
.
I-am asigurat de tot sprijinul Consiliului Judetean Dâmbovița și, având în vedere sursele de finanțare europene care pot fi accesate începând de anul acesta, le-am promis că, împreună, vom găsi găsi cele mai bune soluții pentru a introduce Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani într-un amplu proiect de reabilitare, modernizare și dotare.
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.