Chindia Târgoviște, un nou început / mesajele primarului și președintelui CJD

Chindia Târgoviște pornește pe un nou drum după retrogradarea în liga secundă. După mai multe săptămâni de incertitudini, astăzi a fost anunțat noul staff al echipei, precum și obiectivele. De fapt, un obiectiv mare și clar: promovarea, din sezonul următor, în Liga 1. Și pentru că semnele de întrebare erau puse în dreptul dorinței finanțatorilor (Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița) de a continua să investească în acest proiect, au răspuns, astăzi, atât primarul Cristian Stan, cât și președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Cristian Stan:

Ce definește un proiect solid, un proiect puternic? Continuitatea, asumarea, încrederea.
Chindia Târgoviște este un astfel de proiect. Astăzi, am stat alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și ne-am #asumat să susținem echipa-fanion a orașului/județului pe mai departe. Nu ne retragem, nu fugim nicăieri, ba dimpotrivă.
.
Aducem un suflu nou echipei, care să potențeze sezonul viitor. Președintele clubului va fi Andrei Cordoș (care a reușit promovarea cu U Cluj), iar antrenor va fi tânărul Dragoș Militaru (care preluat Unirea Dej de pe ultimele locuri din Liga 3 și a dus-o în play-off-ul Ligii 2, anul acesta). Alături de ei, vor sta un nou director tehnic și un nou director sportiv, a căror misiune este simplă și curajoasă: promovarea în Liga 1. #Credem în asta!

Corneliu Ștefan:

𝐌𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐀𝐣𝐚𝐱 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐫𝐞𝐧𝐚𝐬𝐜𝐚̆! Așa cum am promis, suntem alături de A.F.C. Chindia Târgoviște și facem tot ceea ce ține de noi pentru ca vara viitoare echipa să revină în prima ligă a fotbalului național.

Este un nou început la Chindia Târgoviște. (…) Suntem dispuși ca, împreună cu noua #conducere a clubului, alături de#antrenoriși, cel mai important, de#suporteri, să investim, timp, resurse și efort pentru un proiect de lungă durată. 𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭̦𝐢𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐫𝐞 𝐮𝐧 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐜𝐥𝐚𝐫: 𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎𝐕𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐢̂𝐧 𝐋𝐢𝐠𝐚 𝟏!

Citiți și: Dragoș Militaru, noul antrenor al Chindiei, primele declarații!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.