Ciprian Prisăcaru, despre rezultatul prost al PDL Târgoviște la europarlamentare: Așa a fost să fie! :)

ciprian prisacaru

Rezultatele europalamentarelor de acum două săptămâni lasă, încă, loc de comentarii. Cu osebire în dreptul celor pe care urnele i-au trădat, acoperindu-se de contraperformanțe notabile. PDL a obținut în Dâmbovița 14,15%, un rezultat prost față de ce a însemnat, în trecut, forța acestui partid la nivelul județului, dar incontestabil peste așteptările celor care pariau pe o moarte sigură după desprinderea PMP.

Consolarea de la județ se șterge însă când vine vorba de scorul PDL Târgoviște. 11,09% în municipiu reprezintă, cu statistici în față, o cădere de la multe etaje pentru portocaliii municipali conduși de Iancu Caracota și beneficiari ai unui viceprimar, Ciprian Prisăcaru.

Care viceprimar, bașca și vicepreședinte PDL Dâmbovița, declară așa, în emisiunea Riposta de la Columna TV, cu privire la „performanța” filialei municipale: A obținut un rezultat slab datorită mai multor factori. Este o discuție pe care n-o putem aborda într-un minut, două. Sunt multe de discutat aici. Probabil că așa a fost să fie, așa au văzut târgoviștenii. Limpede?

Cât despre Iancu Caracota, păstrăm doar declarația președintelui PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, la 11 zile după vot: Cu domnul Caracota, după alegeri, nu m-am mai întâlnit. Așa ceva?!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.