CJ Dâmbovița, cerere de finanțare acceptată pentru un proiect de „reducere a birocrației” (proceduri simplificate) / detalii

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat, astăzi, că cererea de finanțare pentru proiectul „Contribuția Județului Dâmbovița la reducerea birocrației prin introducerea de proceduri simplificate” a fost aprobată. Se face un pas înainte în demersul debirocratizării reale a serviciilor pe care administrația județeană le oferă cetățenilor. Spune președintele CJD:

Adio, dosar cu șină! ZERO ore pierdute pe drumuri sau la coada unor ghișee! Totul în mediul ONLINE! (…)

Cât de curând, vom trece la contractarea serviciilor de dezvoltare și de stabilire a arhitecturii sistemelor hardware și software necesare asigurării serviciilor publice online.

Odată sistemul implementat, de acasă, din fața calculatorului sau de la birou, dâmbovițenii vor putea depune de petiții on-line adresate Consiliului Județean Dâmbovița, răspunsul urmând să fie primit în format electronic și vor putea urmări stadiul solicitărilor efectuate prin intermediul portalului.

De asemenea, tot de acasă sau birou, de pe PC sau telefon, se vor putea solicita:

  • acorduri prealabile;

  • autorizații de executare și amplasare de lucrări pe drumuri județene;

  • autorizații de transport special;

  • autorizații de amplasarea de chioșcuri, containere, tonete, cabine, spații de expunere, corpuri şi panouri de afișaj, firme şi reclame situate pe căile şi în spațiile publice;

  • acorduri prealabile privind amplasarea şi execuția unor obiective în zona drumurilor județene.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.