CJ Dâmbovița, precizări despre proiectul Complexului Sportiv – Municipiul Târgoviște!

page-16

Comunicat de presă

Urmare a apariției unor informații referitoare la obiectivul de investiții ”Complex Sportiv – Municipiul Târgoviște”, considerăm necesar să aducem la cunoștința opiniei publice următoarele:

  1. Consiliul Județean Dâmbovița a depus în data de 9 octombrie 2015, la Compania Națională de Investiții (CNI), documentația tehnico – economică (studiu de prefezabilitate) în vederea implementării și realizării obiectivului de investiții ”Complex Sportiv – Municipiul Târgoviște”;
  2. Facem cunoscut faptul că, la acest moment, obiectivul menționat se află în analiza reprezentanților Companiei Naționale de Investiții, urmând ca, în perioada imediat următoare, după rectificarea bugetară, să fie aprobați și avizați indicatorii tehnico-economici, iar în funcție de alocările financiare disponibile, să fie demarate procedurile de lucru în vederea promovării proiectului;
  3. Investiția este deosebit de importantă pentru județul Dâmbovița, ea putând sprijini desfășurarea în bune condiții a activităților sportive, atât la nivel județean, cât și național, termenul de finalizare previzionat fiind anul 2018.

Instituția noastră va continua demersurile legale, necesare pentru realizarea tuturor obiectivelor de investiții finanțate prin programe ale CNI. În prezent, se află în promovare și finanțare în cadrul subprogramului ”așezăminte culturale” un număr de 30 obiective, inclusiv modernizarea și reabilitarea cinematografului Independența din municipiul Târgoviște, bazine de înot (Găești și Moreni), săli de sport în localitățile: Dragomirești, Lungulețu, Petrești și municipiul Târgoviște (sala de sport în cadrul Campusului Universitar și Grup Școlar ”Constantin Brâncoveanu”).

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.